Projecte

Les Lletres del CST

Vols participar en un projecte solidari molt especial? T’agrada cosir a màquina? Tens retalls de roba i no saps què fer-ne?

Vine a conèixer i participa en el Projecte Les Lletres del CST per què tots els nadons nascuts a l’Hospital de Terrassa trobin el seu nom penjat al bressol de l’habitació i se sentin ben acollits, com a casa.

Aquest projecte neix per iniciativa de l’Associació de Puntaires de Rubí, concretament per la Francina, la seva presidenta. Ja han portat aquesta acció solidària a altres hospitals, seguint el projecte “Les lletres de la Rita” que es va iniciar a la Vall d’Hebron i que ara també es desenvoluparà a casa nostra. La Francina ens va comentar que els agradaria que els nens i nenes que neixen al CST poguessin tenir les lletres amb el seu nom, ja que era una iniciativa que agradava molt a les mares i pares dels infants nounats i que després es portaran a casa.

Les lletres del CST prenen forma gràcies a les accions solidàries de la ciutadania i és per aquest motiu que us demanem la vostra col·laboració per què tots els infants nascuts al nostre hospital tinguin aquest bonic record pel seu naixement.

Vols col·laborar amb nosaltres?

  • Cosint lletres
  • Donant retalls de roba
  • Fent difusió
  • Fent una aportació econòmica

Amb aquesta campanya volem que els nadons, els infants de la planta de pediatria i les seves famílies es trobin com a casa, donant la màxima calidesa a la seva estada a l’Hospital i animar a la ciutadania a crear un hospital més acollidor.

Totes les aportacions econòmiques rebudes arran d’aquesta acció, aniran destinades al projecte:

Dóna el Primer Batec del CST

Contacta’ns a donacions@cst.cat i en parlarem!

Arxius disponibles per descarregar:

> Plantilla de lletres

> Instruccions

Vols col·laborar?

Fes una donació