La nova planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa

Millora en l’experiència del pacient infantil a través de l’adequació d’espais hospitalaris

El Consorci Sanitari de Terrassa centra la seva atenció assistencial en la persona, amb l’objectiu de millorar la seva experiència. La realitat d’hospitalització no es pot millorar i, en molts casos, perdura en el temps, però sí que es pot intentar millorar i amenitzar l’estada dels pacients mitjançant la psicologia positiva.

Pels nens, un ingrés hospitalari suposa una desestructuració de la seva vida, dels seus hàbits i dels seus moments de temps lliure. Tot això, està acompanyat d’un estrès i una ansietat generats pels riscos de la malaltia que creen malestar en la vida diària dels nens, així com dels familiars i amics.

Aquí és quan sorgeix aquest projecte: La voluntat de fer realitat una planta de pediatria plena de fantasia i esperança pels nens.

L’Associació Unidos X Ellos ha fet possible aquest nou espai pels pacients més menuts. Unidos X Ellos és la unió de tres famílies de Terrassa que recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils. Agrupa Cors lluitadors de Duchenne, El sueño de Aarón (AME) i Todos contra la histiocitosis.

Tu també pots alegrar i transformar la realitat dels nens hospitalitzats, omplint de color els passadissos i les habitacions.

OBJECTIUS

Millorar l’experiència dels nens i nenes a l’hospital i generar un canvi en l’espai que ocupen durant una gran part de la seva hospitalització, omplint de llum i alegria la seva estància.

Normalitzar i integrar l’estat dels nens i nenes malalts per a que aquests afrontin i normalitzin amb major facilitat el seu estat i no se sentin aïllats o exclosos de la societat.

Implica’t i fes una donació

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

Vols col·laborar?

Fes una donació