Rehabilitació de l’Àrea de Parts de l’Hospital de Terrassa

L’Hospital de Terrassa és el lloc on neix la vida. Hi volem mantenir el vincle entre la mare i el fill en tot moment. L’atenció sempre centrada en la gestant, amb un part a mida, suport emocional i recolzament i acompanyament durant tot el procés integral de gestació, així com també després del part.

La nostra atenció materno-infantil abasta tant les pacients obstètriques, els pacients pediàtrics i els seus familiars. Abordem el procés natural de l’embaràs, el part i el post-part des d’una perspectiva científica i mèdica, però alhora respectuosa i humanitzada, participant activament en les decisions de les famílies.

Duem a terme processos de maternitat complexos. A la nostra Àrea de Parts, atenem casos de gestació múltiples. Disposem d’una Unitat de Neonats que atén casos de prematuritat. A més, la Unitat de Patologia materna i fetal rep i atén amb èxit tot tipus de casos de gestació de risc potencial. Al final, l’Hospital de Terrassa presenta un dels índex més baixos de cesàries de Catalunya.

L’Hospital de Terrassa és on tot comença, on germina la llavor, on es “dóna el primer batec”. Entre tots podem aconseguir un millor espai per néixer al Vallés Occidental. Ajuda’ns a rehabilitar l’Àrea de Parts de l’Hospital de Terrassa.

La part més humana del canvi:

  • 50 professionals especialitzats

  • 4.600 urgències d’obstètriques

  • 3 sales de parts

  • 1 sala de part natural

OBJECTIUS

Disposar d’una nova sala de parts naturals.

Millorar les 17 habitacions de maternitat per tal de donar una atenció integral a la família i al nadó.

Reformar les àrees assistencials per integrar als pares a l’atenció del nadó.

AbansDesprés

Vols col·laborar?

Fes una donació