LA FUNDACIÓ MANUEL LAO DONA 9 RESPIRADORS I LLITS A L’HOSPITAL DE TERRASSA

Terrassa, 07 d’abril de 2020. – El Consorci Sanitari de Terrassa ha incorporat 9 respiradors a la UCI de l’Hospital de Terrassa gràcies a la donació que ha fet la Fundació Manuel Lao davant la situació d’emergència provocada pel COVID-19.

La incorporació d’aquests aparells de ventilació mecànica invasiva ha permès incrementar la dotació de llits a la UCI i així poder donar atenció a malalts crítics necessitats d’aquest suport vital. La ràpida resposta de la Fundació Lao ha possibilitat adaptar els espais en previsió de l’increment de malalts amb patologia respiratòria.

Paral·lelament, s’ha habilitat un hospital de campanya a l’Àrea de Rehabilitació amb una capacitat de 28 llits donats igualment per la Fundació Manuel Lao. Aquest dispositiu permetrà ingressar i tractar pacients de baixa complexitat clínica.

Des del Consorci Sanitari de Terrassa agraïm el gest de generositat de la Fundació en un període difícil i que ha requerit d’una ràpida actuació per respondre a necessitats assistencials extraordinàries.  Actuacions solidàries  com la de la Fundació Manuel Lao han permès que l’atenció sanitària als ciutadans hagi estat millor, en el marc de l’afectació que el coronavirus ha tingut sobre el nostre sistema de salut.

Tornar

Comparteix la notícia a la plataforma que desitgis