L’Hospital de Terrassa acull la festa solidària d’Unidos x Ellos

Terrassa, 28 d’abril de 2019. El pàrquing de l’Hospital de Terrassa es va omplir de solidaritat en la festa que l’Associació Unidos por Ellos va celebrar aquest diumenge amb l’objectiu de recaptar fons per començar la segona fase d’Humanització de la planta de Pediatria de l’Hospital, que consisteix a decorar les habitacions i el passadís de la 11a planta dreta.

L’objectiu del projecte es crear un entorn acollidor que contribueixi a reduir l’estrès dels infants i adolescents ingressats i també dels seus acompanyants. La primera fase va servir per decorar el hall de la planta, que ara llueix amb motius infantils i coloristes.

Petits i grans van poder gaudir d’una jornada plena d’activitats lúdiques i esportives que va tenir el tret de sortida amb una cursa BTT de 20 km de recorregut i que va continuar amb una caminada popular, màster class de zumba i bachata, walking futbol, tallers infantils i contacontes. Una sonora batukada va posar fi a la festa.

Unidos por Ellos és la unió de tres famílies de Terrassa que recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils. Agrupa Cors lluitadors de Duchenne, El sueño de Aarón (AME) i Todos contra la histiocitosis.

Tornar

Comparteix la notícia a la plataforma que desitgis

Vols col·laborar?

Fes una donació