La Diada de Sant Jordi a l’Hospital

de Terrassa

Terrassa, 23 d’abril de 2021. L’Hospital de Terrassa va celebrar la Diada de Sant Jordi i ho va fer amb la mateixa il·lusió de sempre, però amb les mesures preventives contra la Covid ben presents per tal que fos una jornada festiva responsable i segura amb el llibre i la rosa com a grans protagonistes.

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Terrassa-Àmbit Salut Mental CST (SRCT) va posar una parada de roses “artesanals” fetes a mà a l’exterior de l’entrada principal de l’Hospital de Terrassa que fou tot un èxit.  Enguany, a part de les roses fetes a mà, s’hi podia adquirir també el Tòtem de Sant Jordi que simbolitza els valors d’un poble i que va ser ideat i confeccionat al propi taller del SRCT.

Paral·lelament, els propis usuaris del SRCT van col·laborar amb l’Àrea de Mecenatge del Consorci Sanitari de Terrassa venent roses, en aquest cas naturals, a més de  xocolates per a tots els gustos. Els beneficis que es van obtenir aniran íntegrament destinats al projecte “dóna el primer batec” que preten rehabilitar l’àrea de parts de l’Hospital de Terrassa per poder oferir un espai més acollidor.

Aquest any a més, als infants que es van visitat a l’Hospital de Terrassa, a la Primària o al Centre de Salut Mental Ferran Salsas i Roig, se’ls va obsequiar amb llibres gentilesa de Mosquito Books i l’Associació Educativa i Formativa TBClass.

Tornar

Comparteix la notícia a la plataforma que desitgis

Vols col·laborar?

Fes una donació