Estrena mundial del film de Disney “Luca” a l’Hospital de Terrassa

Terrassa, 19 de juny de 2021. Els nens ingressats a l’Hospital de Terrassa van ser espectadors d’excepció de l’estrena mundial, ahir, del nou film de Disney Pixar, “Luca”. Des de les habitacions, amb una tauleta, els nens i nenes van gaudir i podran continuar fent-ho els dies vinents, de les aventures del protagonista del film.

La productora ha facilitat un enllaç als hospitals que va permetre ahir als nens visionar en primícia mundial la pel·lícula. L’enllaç permetrà que els nens i nenes que ahir no van poder veure el film, ho puguin fer els dies posteriors.

L’estrena mundial més esperada de Disney Pixar ha arribat als hospitals infantils espanyols i portuguesos, perquè els nens i nenes ingressats puguin gaudir de la nova pel·lícula des de les seves habitacions. Prop de mil infants d’hospitals de Madrid, Catalunya, Extremadura, Andalusia, Castella-la Manxa, Navarra, País Basc, Galícia, Canàries i 800 de Portugal han pogut veure la pel·lícula, en primícia, gràcies a la instal·lació d’una app/connexió gratuïta. Això els ha permès compartir amb els seus familiars.

La pel·lícula explica la història del petit Luca, que viu un estiu inoblidable al costat dels seus amics en Portorosso, un bell poble costaner de la Riviera italiana. Un estiu ple de gelats, pasta i infinits passejos en escúter. El protagonista

comparteix aquestes aventures amb el seu nou millor amic, però tota la diversió es veu amenaçada per un secret molt profund: monstres marins d’un altre món que viuen just sota la superfície de l’aigua.

Tornar

Comparteix la notícia a la plataforma que desitgis

Vols col·laborar?

Fes una donació