En curs la segona fase de la humanització de pediatria de l’Hospital de Terrassa

Terrassa, 22 de juny de 2021. L’any 2019 es va fer la primera fase del projecte d’Humanització ”Somia amb un Arc de Sant Martí”, omplint de colors i missatges positius les parets de la planta 11a de l’Hospital de Terrassa. També vam estrenar un nou mobiliari més confortable al hall de la planta i a la Sala de Jocs.

Aquest projecte solidari s’està duent a terme gràcies a l’Associació Unidos x Ellos. L’entitat que lidera el projecte, va sorgir de la unió de tres famílies de Terrassa que recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils. Agrupa Cors lluitadors de Duchenne, El sueño de Aarón (AME) i Todos contra la histiocitosis.

Amb la humanització de l’espai de Pediatria pretenem generar un canvi en l’entorn que ocupen els infants i les seves famílies durant una gran part de la seva hospitalització, omplint de llum i alegria la seva estada.

Diferents estudis i la pròpia experiència dels professionals sanitaris demostren que un entorn acollidor i estimulant té un impacte positiu en el pacient. Així, els dibuixos representats en els passadissos serviran per reduir la por, l’ansietat i l’estrès dels més menuts, aixecant la seva moral i fomentant la interacció i la seva tolerància a l’assistència sanitària. A l’habitació també s’ha creat un ambient més càlid, amb dibuixos a les parets que pot veure el pacient des del seu llit i altres canvis, com les cortines.

El CST agraeix la col·laboració d’Unidos x Ellos i destaca la importància de treballar plegats,  per a fer un hospital encara més acollidor que millori l’experiència del pacient.

A la pàgina de https://donacions.cst.cat  podreu fer aportacions i conèixer la resta de projectes de l’àmbit materno-infantil que s’estan fent al Consorci Sanitari de Terrassa.

Tornar

Comparteix la notícia a la plataforma que desitgis

Vols col·laborar?

Fes una donació