Celebrem el Dia Internacional de la Infermeria

Terrassa, 12 de maig de 2021. En motiu del Dia Internacional de la Infermeria, es fa visible especialment la figura de la infermeria a nivell mundial i es posa en valor l’aportació del col·lectiu a la societat.

El lema d’enguany “Infermeres: una veu per liderar: una visió de futur per a l’atenció de salut”, busca mostrar el camí de la infermeria en els pròxims anys,  aprofundir com la seva professió pot aportar el seu coneixement i liderar l’atenció a les necessitats futures de salut. Hem d’aspirar a ser motor del canvi dels sistemes de salut. 

Volem reconèixer i agrair a tot l’equip d’infermeria l’esforç que han fet en aquest període tan complex que hem hagut d’afrontar. El seu compromís i professionalitat és el nostre orgull i el que ens empeny  a seguir treballant tots junts cada dia per avançar en la millora de l’atenció a les persones. 

Vam celebrar la jornada amb tot l’equip assistencial oferint 45 coques, per gentilesa de la Pastisseria Zaguirre, als diferents dispositius d’Infermeria que tenim al CST. Moltes gràcies, estaven boníssimes! 

Tornar

Comparteix la notícia a la plataforma que desitgis

Vols col·laborar?

Fes una donació