Conclou la primera fase del Projecte d’Humanització de la Planta de Pediatria

Terrassa, 8 d’octubre de 2019 – L’Hospital de Terrassa va celebrar una festa juntament amb l’Associació Unidos x Ellos per cloure la primera fase del Projecte d’Humanització “Somia amb un arc de Sant Martí” de la Planta de Pediatria amb la incorporació del mobiliari cedit per l’empresa OkSofàs per la sala d’espera i la sala de jocs de la planta 11.

A l’acte hi va assistir el Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; la Sra. Mònica Polo, regidora de Salut; el Sr. Eusebi Cima, president del Consorci Sanitari de Terrassa (CST); el Dr. Alfredo García, director gerent del CST i representants de l’Associació Unidos x Ellos. La festa, que estava oberta a tots els nens i nenes, va estar amenitzada per l’actuació dels pallassos Toni Garcia i Lily, que van fer gaudir tots els assistents.

El Projecte d’Humanització de la Planta de Pediatria, consistent en decorar les parets de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa amb motius infantils, serveix per millorar l’experiència del pacient infantil ingressat, omplint de llum i alegria l’espai que ocupen.

Unidos X Ellos, que lidera el projecte, és la unió de tres famílies de Terrassa que recapten fons per a la investigació de malalties minoritàries infantils. Agrupa Cors lluitadors de Duchenne, El sueño de Aarón (AME) i Todos contra la histiocitosis.

Tornar

Comparteix la notícia a la plataforma que desitgis

Vols col·laborar?

Fes una donació