Com pot ajudar la teva empresa?

La confiança i el suport de la teva empresa és imprescindible per tirar endavant els nostres projectes. Com a empresa, tens l’opció d’ajudar de moltes maneres. Si tens els mateixos valors que nosaltres, junts podem contribuir a una millor assistència per aquells que més ho necessiten.

FES UNA DONACIÓ

Amb una contribució econòmica, la teva empresa ens pot ajudar a finançar i a fer realitat els nostres projectes. La teva aportació és imprescindible.

Contraprestacions disponibles
Deducció fiscal
Fes una donació

ORGANITZA UN ESDEVENIMENT

Promoure una iniciativa solidària pot ser molt beneficiós per fiançar els projectes i alhora donar-los a conèixer. Implica els teus treballadors i fomenta els valors al voltant de la teva empresa.

Ja tens idees? Explica’ns-les!

i encara més…

PROMOU ACCIONS SOCIALS COM EL TEAMING

La teva empresa pot proposar teaming a la plantilla, d’aquesta manera es pot donar la possibilitat als treballadors que aportin voluntàriament 1€ mensual de la seva nòmina de manera automàtica a un dels nostres projectes. Petites aportacions poden contribuir a una gran millora assistencial.

DÓNA SUPORT EN LA COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ

La difusió dels nostres projectes, així com dels actes organitzats per recaptar fons, en els mitjans de comunicació offline i online de la teva empresa poden significar un gran canvi i potenciar la participació dels teus treballadors en actes solidaris.
.

PARTICIPA AMB PRODUCTES SOLIDARIS

Els clients valoren molt que les empreses es comprometin. Inclou la possibilitat de fer una donació simbòlica amb la venda dels teus productes i mostra al teu públic objectiu que et compromets amb la societat.
.

Contacta’ns i explica’ns com vols col·laborar.

Junts podem fer grans coses!

    Tens dubtes?

    Contacta amb nosaltres